Nolsen HomeControl vezérlő

Egyedi ár

Az árak bruttó listaárak, ami a napi euró középárfolyam függvényében változik. A listaárak 2023.11.14. óta érvényesek.

A HomeControl vezérlő jelenleg nem megvásárolható termék.

Termék tulajdonságai
A Nolsen HomeControl kifejzetten Gree hőszivattyúk vezérlésre, automatizálásra és irányításra szolgál a legmagasabb komfort és energiahatékonyság eléréséhez.

A vezérlő egyszerre központi modul és bővítő modul, egy típus látja el az összes feladatot. Lefed minden olyan alapfunkciót, amelyre egy automatizálásnál szükség lehet: biztosítja a kommunikációs busz áramellátását, a kapcsolatot a többi csatlakoztatott eszközökkel (fűtő- és hűtőegységek, termosztátok), valamint lehetővé teszi a távvezérlést számítógépről, okostelefonról vagy táblagépről. Telepítésenként legalább egy vezérlőre van szükség. Az egység tartalmazza a szoftvert, amely vezetékes Ethernet-kapcsolattal interneten keresztül frissíthető.

A Nolsen HomeControl tartalmazza az összes funkciót, nincs szükség külső szoftverre, a programozás pedig a webböngészőn keresztül végezhető, egyszerűen kiválasztható legördülő menükkel.

Az egyfajta modul nagyon egyszerű telepítést tesz lehetővé, csak alapvető elektromos ismeretek szükségesek a telepítéshez és a programozáshoz.

A készüléket DIN-sínre lehet szerelni, elektromos elosztószekrénybe (szabványos elosztó).

Funkcionalitás
Elosztott rendszer. A Nolsen HomeControl legfontosabb, más gyártóktól megkülönböztető jellemzője, hogy rendkívül megbízható.

Nincs központi eszköz. Minden egyes eszköz maga is központi eszköz és egyben bővítmény is, ami nagyon nagy hibatűrést tesz lehetővé. Meghibásodás esetén csak az a funkció veszik el, amit a hibás eszköz vezérelt, nincs teljes funkcióvesztés.

Önálló szoftver. A Nolsen HomeControl beépített szoftverrel rendelkezik a készülék funkcióinak programozásához, a készülék és a perifériák vezérléséhez. A teljes szoftver és funkcionalitás elérhető egy webböngészőből, nem kell minden alkalommal letölteni és naprakészen tartani egy alkalmazást. A szoftver online frissíthető.

Fűtés és hűtés
Modbus termosztátokkal vagy 1-Wire hőmérséklet-érzékelőkkel összekötve, egy vagy több Gree hőforrás kaszkád vezérlése start & stop jellel vagy Modbusszal.

Zónavezérlés felület fűtéshez és hűtéshez harmatponti vízhőmérséklet-szabályozással, független, kézi vagy ütemezett helyiséghőmérséklet- és páratartalom-szabályozás az elérhető legmagasabb komfort és energiahatékonyság érdekében

További információk

Nolsen hőközpont

Kiegészítő egység

Tápfeszültség

24V DC

Digital bemenetek

14 digitális bemenet;
Logikai 0: 0 – 12V DC;
Meghatározatlan: 12 – 15V DC,
Logikai 1: 15 – 24V DC

Kimenetek

14 digitális relé kimenet;
250V AC 6A cos = 1;
30V DC 6A;
1 analóg kimenet: 0 – 10V

Interfészek

CAN Bus: Connection of devices;
RS-485 DMX fényerő szabályzáshoz;
RS-485 Modbus RTU digitalis kommunikáció perifériákkal (termosztát, hőszivattyú, szellőztetőgép);
1-Wire;
WiFi b, g, n;
Bluetooth;
Ethernet 10/100Mbps

Hőmérséklettartomány

0 – 55 °C

Páratartalom

Max. 98% r.h. (nem lecsapódó)

Tömeg

186 g

Anyag

ABS

Biztonsági besorolás

IP20

Beköthető vezeték

0.25 – 1.5 mm2 keresztmetszet

Karbantartás

Karbantartásmentes

Letölthető fájlok

Katalógus.pdf

Cikkszám: HomeControl-1 Kategóriák: ,