Rólunk

Kompakt megoldás és ügyfélorientált szemlélet és az innovatív jövőért.

A Nolsen törekvése, hogy innovatív támogatást nyújtson ügyfelei részére az épületgépészet számos területén. Célunkat az általunk fejlesztett Nolsen termékek révén, illetve a hozzájuk társuló szolgáltatásokkal kívánjuk validálni.

A Nolsen márka társalapítója, a Cool4U Systems Kft., mely 2001-es alapítása óta elismerések sorát nyerte el, valamint nevéhez fűződik a Gree légkondicionálók és hőszivattyúk kizárólagos magyarországi vezérképviselete is. A Nolsen másik társalapítója az Easykit Kft., mely épületgépészeti rendszerek tervezésével és forgalmazásával foglalkozik. Fő célja az állandó magas minőség, ár-érték arány és kiváló szolgáltatás biztosítása.

Termékeinket a technológiai kihívásoknak megfelelve tervezzük, illetve azokon túlmutató megoldásokkal biztosítjuk széles körben a kiváló minőséget és a magas szintű műszaki tartalmat. Ide tartoznak az előszerelt, hőszivattyús rendszerekhez illeszthető hőközpontok, illetve a Nolsen HomeControl is, amely még magasabb szintű hőszivattyús fűtésrendszer vezérlési lehetőséget biztosít felhasználói számára.

A Nolsen hőközpontok kiegészítő egységeivel együtt minden olyan elemet tartalmaznak, melyek elengedhetetlenek egy családi ház hőszivattyús fűtéséhez. A telepítési folyamat elősegítése érdekében berendezéseink előszerelve érkeznek a vásárlóhoz. A kompakt hőközpont kiváló választás mind a fűtéskorszerűsítés, mind pedig új hőszivattyús szisztéma kiépítése esetén, valamint azok számára is optimális lehetőség, akik új belépők a hőszivattyús rendszerek kivitelezésében.