Kiegészítő elem

Termék szűrők

6 Products

 • Nolsen HomeControl vezérlő
  HAMAROSAN
  Egyedi ár

  Termék tulajdonságai
  A Nolsen HomeControl kifejzetten Gree hőszivattyúk vezérlésre, automatizálásra és irányításra szolgál a legmagasabb komfort és energiahatékonyság eléréséhez.

  A vezérlő egyszerre központi modul és bővítő modul, egy típus látja el az összes feladatot. Lefed minden olyan alapfunkciót, amelyre egy automatizálásnál szükség lehet: biztosítja a kommunikációs busz áramellátását, a kapcsolatot a többi csatlakoztatott eszközökkel (fűtő- és hűtőegységek, termosztátok), valamint lehetővé teszi a távvezérlést számítógépről, okostelefonról vagy táblagépről. Telepítésenként legalább egy vezérlőre van szükség. Az egység tartalmazza a szoftvert, amely vezetékes Ethernet-kapcsolattal interneten keresztül frissíthető.

  A Nolsen HomeControl tartalmazza az összes funkciót, nincs szükség külső szoftverre, a programozás pedig a webböngészőn keresztül végezhető, egyszerűen kiválasztható legördülő menükkel.

  Az egyfajta modul nagyon egyszerű telepítést tesz lehetővé, csak alapvető elektromos ismeretek szükségesek a telepítéshez és a programozáshoz.

  A készüléket DIN-sínre lehet szerelni, elektromos elosztószekrénybe (szabványos elosztó).

  Funkcionalitás
  Elosztott rendszer. A Nolsen HomeControl legfontosabb, más gyártóktól megkülönböztető jellemzője, hogy rendkívül megbízható.

  Nincs központi eszköz. Minden egyes eszköz maga is központi eszköz és egyben bővítmény is, ami nagyon nagy hibatűrést tesz lehetővé. Meghibásodás esetén csak az a funkció veszik el, amit a hibás eszköz vezérelt, nincs teljes funkcióvesztés.

  Önálló szoftver. A Nolsen HomeControl beépített szoftverrel rendelkezik a készülék funkcióinak programozásához, a készülék és a perifériák vezérléséhez. A teljes szoftver és funkcionalitás elérhető egy webböngészőből, nem kell minden alkalommal letölteni és naprakészen tartani egy alkalmazást. A szoftver online frissíthető.

  Fűtés és hűtés
  Modbus termosztátokkal vagy 1-Wire hőmérséklet-érzékelőkkel összekötve, egy vagy több Gree hőforrás kaszkád vezérlése start & stop jellel vagy Modbusszal.

  Zónavezérlés felület fűtéshez és hűtéshez harmatponti vízhőmérséklet-szabályozással, független, kézi vagy ütemezett helyiséghőmérséklet- és páratartalom-szabályozás az elérhető legmagasabb komfort és energiahatékonyság érdekében

 • Nolsen HWT-500 direktköri egység
  530 Ft (Bruttó)

  A direktköri egység a Nolsen hőközpont kiegészítő elemeként rozsdamentes csőrendszerként érhető el. Ezen keresztül közvetlenül, visszakeverés nélkül továbbíthatjuk a hőszivattyú által készített fűtési vagy hűtési vizet az alacsony vagy magas hőmérsékletű hőleadókhoz.

 • Nolsen HWT-500 kevertköri egység
  1 126 Ft (Bruttó)

  A kevertköri egység a Nolsen hőközpont kiegészítő elemeként elérhető, amely előszerelt ESBE háromjáratú réz keverőszelepből – VRG132 25-10 -és rozsdamentes csövezésből áll.

  A kevertköri egység lehetőséget biztosít felülethűtési vagy a diretk kör mellett egy alacsony hőmérsékletű rendszer szabályzott víz hőmérsékletének eléréséhez a visszatérő ágból történő visszakeverés útján.

 • Nolsen HP-B-SS-100 direktköri egység
  726 Ft (Bruttó)

  A direktköri egység a Nolsen hőközpont kiegészítő elemeként rozsdamentes csőrendszerként érhető el. Ezen keresztül közvetlenül, visszakeverés nélkül továbbíthatjuk a hőszivattyú által készített fűtési vagy hűtési vizet az alacsony vagy magas hőmérsékletű hőleadókhoz.

 • Nolsen HP-B-SS-100 kevertköri egység
  1 007 Ft (Bruttó)

  A HP-B-SS-100 hőközpontban a kevertköri egységbe ESBE VRG132 25-10 keverőszelep került beépítésre. Az ESBE szelepek, motorok és vezérlők háztartások millióiban szabályozzák a fűtést napjainkban.

 • Nolsen APF25-10-180 keringető szivattyú
  Egyedi ár

  A Nolsen energiatakarékos, megbízható és egyszerűen beüzemelhető keringtető szivattyú.